III Congrés de Mediació i ADR
Ponents

Inspiration comes of working every day.

Ponents

Maria de Conceiçao Oliveira

Advocada, àrbitra, mediadora i s’ha especialitzat en dret de la construcció i resolució de conflictes.

Abigail Fernández González

Directora del Centre d’Estudis Jurídics del Ministeri de Justícia des del 2020

Carme Guil Roman

Magistrada de l’Audiència Provincial de Barcelona.

Antoni Vidal Teixidó

Advocat, mediador, amb estudis de psicologia clínica a la Facultat de Medicina. Codirector del Curs de Mediació del CICAC i del Grau de Mediació d’Andorra i docent en diferents màsters i cursos.

Pilar Mañé

Advocada exercent amb bufet propi i dedicació preferent al dret de família.

Carlos Villagrasa

Professor de dret civil a la Universitat de Barcelona i magistrat suplent a l’Audiència Provincial.

José Antonio Veiga

Llicenciat en psicopedagogia per la Universitat Pontifícia de Salamanca i amb despatx professional de mediació privada a Valladolid.

Mercè Alaball

Acreditada en mediació relacional. Especialitzada en mètodes alternatius de resolució de conflictes en organització i empresa.

David Espinós

Especialitzat en prevenció i gestió de crisi i en habilitats per parlar en públic. Llicenciat en Humanitats i periodista.
Autor del llibre Dar la cara es la clave. Cómo comunicar sin miedo en situaciones de crisis.

Rafael Lobo

Consultor en mediació i resolució de conflictes a Monterrey. Ha sigut pioner en la promoció de la mediació a Mèxic i ha creat, entre altres entitats, el primer centre de mediació de Mèxic.

Elena Cobler

Experta en pràctiques restauratives. Delegada nacional de la Societat Científica de Justícia Restaurativa a Catalunya. He estat policia mediadora durant més de 42 anys i actualment està jubilada.

Marc Corominas

Té divuit anys d’experiència com a policia local. Ha participat en la creació i consolidació de la Unitat de Convivència Operativa de la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat.

Joan Ramon Casals i Mata

Joan Ramon Casals i Mata Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i especialitzat en dret financer i tributari (postgrau). En l’àmbit privat, té experiència en el món financer; i en l’àmbit de la gestió pública, té una trajectòria especialment vinculada al món municipal, on ha pogut gestionar i conèixer de forma àmplia el […]

Ramon Cunillera

Montserrat Raga

Magistrada al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 5.

Núria Moreno

Meritxell Costa

Txell Costa va fundar fa més de 15 anys la consultoria estratègica Txell Costa® Group amb la voluntat de difondre la seva manera de fer empreses optimitzades, perdurables i orgàniques.

Sònia Hernández

CEO i fundadora de l’agència de Publicitat i Comunicació FlandeCoco. La seva experiència la converteix en una veu autoritzada en valors com el diàleg l’empatia o el consens a l’hora de planificar solucions comunicatives.

Manel Canyameres

Especialitzat en conflictes de l’empresa familiar i patrimonials i soci de Cade Consultors i d’Alter, Serveis Integrals de Mediació

Mònica Perna

Professora associada de Dret mercantil al Departament de Dret privat de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 2016. Llicenciada en Dret i màster en Dret Empresarial per U.A.B. Curs d’Especialització en Dret Privat Internacional a l’Acadèmia de l’Haia. Curs de Dret Internacional i Relacions Internacionals a la Universitat de Vitòria-Gasteiz. Postgrau Advocats Assessors d’Empreses al Col·legi d’Advocats de Sabadell.

Isabel Soria

Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Dret Internacional dels Negocis ESADE. Upper-Level–Màster Courses: European Union Law; European Court of Justice; European Court of Humans Rights.

Sara Soria Pastor

Psicòloga clínica  adjunta del Servei de Salut Mental i Addiccions del Consorci Sanitari del Maresme.  Professora associada de psicologia en la UAB.

Eduardo Lobera Gutiérrez de Pando

Pediatre de l’Hospital de Mataró, i membre de l’equip Àgora,  que participarà al congrés del dia 25 novembre.

Curriculum abreviat:

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (Hospital Clínic). 

Daniel Teixidó Garcia

Sotscap de l’Àrea de Mediació, Negociació i Responsabilitat Social Corportativa des de febrer de 2012. Responsable de la unitat formativa de la Mediació en la gestió policial del conflicte del curs bàsic de policies i d’altres cursos d’especialització i ascens a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).

Joan Carles Codina

Joan Carles Codina (Mataró, 1973) és un expert en dret immobiliari i de la construcció, i dret concursal, director general del bufet Escoda&Codina, especialitzat en serveis relacionats amb aquest sector i amb quatre despatxos entre Barcelona, Maresme la Selva i Vallés Occidental.