Manel Canyameres Sanahuja

Especialitzat en conflictes de l’empresa familiar i patrimonials i soci de Cade Consultors i d’Alter, Serveis Integrals de Mediació. Té el Màster Europeu en Mediació per l’Institut Universitaire Kurt Bösch (Suïssa) i el Master Skills Mediator Training del Center for Effective Dispute Resolution de Londres.

Està adscrit al Centre de Mediació de la Cambra de Comerç de Barcelona i Madrid, a l’EMICAB (Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona), al CEMED (Centre de Mediació de l’Associació Europea d’Arbitratge), al Centre de Mediació de la Generalitat de Catalunya i a l’IMEF (Institut de Mediació en l’Empresa Familiar).

Ha impartit formació sobre mediació a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, al Consell de Col·legis Advocats de Catalunya, al Group Pro-Medations (Suïssa), a l’iDEC-Universitat Pompeu Fabra, a la Universidad Internacional de Andalucia (UNIA), a la il3-Universitat de Barcelona, a l’Escuela Judicial del Consejo General de Poder Judicial, al Postgrau de Direcció d’Empresa i de Recursos Humans en Business School i al Máster Européen en Mediation IU Kurt Bösch.