Projecte 2021

Inspiration comes of working every day.

Aquest espai s’anirà ampliant i actualitzant a mesura que el projecte avanci.

Està destinat a reproduir els resultats i les dades que s’obtinguin dels treballs de camp, els diferents webinars i altres iniciatives que es puguin dur a terme.

WbinCICAC: Advocacia i mediació: com aconseguir una col·laboració eficient. Presentació del Projecte In Mediació 2021

Dimecres 15 de setembre de 12:00h a 14:00h

Ja tens disponible i pots visualitzar el vídeo del WbinCICAC celebrat el 15 de setembre de 2021 que el Consell de l’Advocacia Catalana, dins del marc de col·laboració amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, ha realitzat per innaugurar el projecte #INMEDIACIO per promocionar enguany la mediació, que porta per títol: Advocacia i mediació: com aconseguir una col·laboració eficient. Presentació del Projecte In Mediació 2021“.

Presentació:

Excma. Sra. Ma Eugènia Gay, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

Sr. Joan Ramona Casals, Director General de Dret i Entitats Jurídiques i Mediació de la Generalitat de Catalunya

Excma. Marta Martínez Gellida, Presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

Ponències:

  • Sra. Anna Llauradó, advocada i mediadora.
  • Sra. Paloma Lavandeira, advocada i mediadora.
  • Sra. Anna Vall, advocada i mediadora

Suma’t a la mediació!

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció.
VEURE WEBINAR

Taller gratuït: És negociació positiva o és mediació? L’advocat, figura clau per obrir alternatives en interès dels clients

Us informem que dins del marc del projecte INMEDIACIÓ, liderat pel Consell de l’Advocacia Catalana, s’ha organitzat un taller presencial de 3 hores, de la ma de l’empresa KHIMERA, que es replicarà als 14 Col·legis de l’Advocacia Catalana.

El títol del taller:  -És negociació positiva o és mediació??
Subtítol: L’advocat, figura clau per obrir alternatives en interès dels clients.

Tots aquests tallers, que s’oferiran en format PRESENCIAL, aniran adreçats a advocats i advocades no mediadors (preferentment prestadors del SOJ i advocacia del torn d’ofici), per tal que coneguin realment què es la mediació. Només així podran diferenciar-la de la negociació i comprovar en què es pot beneficiar el seu despatx (podran valorar com, què i quan derivar a mediació i amb qui poden comptar per contribuir a la resolució dels seus assumptes).

Ponents: 

Mercè Alaball
Sòcia fundadora de Khimera.
Mediadora i consultora en gestió de conflictes.
Acreditada en mediació relacional. Especialitzada en mètodes alternatius de resolució de conflictes en organització i empresa.
Professora en mediació i negociació en màsters i postgraus en diverses universitats i col·legis professionals, com el Màster de Família i Successions, el Màster en Dret dels Negocis i el Màster de Mediació de l’ICAB i del Curs de Mediació del CICAC.
Entrenadora en habilitats comunicatives, desenvolupament professional i lideratge. Mediadora de la Societat Catalana de Mediació en Salut.

David Espinós
Soci fundador de Khimera.
Assessor en comunicació, especialitzat en prevenció i gestió de crisi i en habilitats per parlar en públic. Llicenciat en Humanitats i periodista.
Autor del llibre “Dar la cara es la clave. Cómo comunicar sin miedo en situaciones de crisis”.
Professor en comunicació estratègica i de crisi en màsters i postgraus a ESADE, UPF, UPC i diversos col·legis professionals, com el Màster de Família i Successions, el Màster en Dret dels Negocis i el Màster de Mediació de l’ICAB i del Curs de Mediació del CICAC.

 

Conceptes a treballar:

Confrontament o cooperació? Voluntarietat o necessitat? Blancs i negres o la importància dels matisos? Saps com la mediació pot beneficiar al teu despatx? En aquest taller abordarem les diferències entre negociació i mediació: dos processos per acompanyar el client en situacions d’alta intensitat. Descobrirem eines que ens permetran oferir alternatives per trobar el màxim benefici per a totes les parts implicades.

**Inscripció gratuïta

Acreditació de 3 hores de formació homologada

Calendari dels Tallers

Les persones interessades s’hauran d’inscriure al taller corresponent que organitzi el seu Col·legi de l’Advocacia/Advocats, seguint les seves indicacions. A mida que es vagi tancant dates a les seus Col·legials, s’informarà mitjançant pel web i xarxes socials d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana.

1r.- ICA Girona divendres 17 setembre de 2021,  de 10 a 13.-h 2n.

Inscripció a: secretaria@icag.cat

2n.- ICA Lleida divendres 1 d’octubre de 2021, de 10 a 13.-h 3r.

3r.- ICA Mataró divendres 8 d’octubre de 2021,  de 10 a 13.-h 4rt.

4t.- ICA Sant Feliu de Llobregat divendres 15 d’octubre de 2021,  de 10 a 13.-h