Projecte 2023

Inspiration comes of working every day.

Aquest espai s’anirà ampliant i actualitzant a mesura que el projecte avanci.

Està destinat a reproduir els resultats i les dades que s’obtinguin dels treballs de camp, els diferents webinars i altres iniciatives que es puguin dur a terme.

Passejades formatives especialitzades pels 14 Col·legis d’advocats de Catalunya sobre el futur impacte processal dels ADR.

5 d’Octubre de 2023

Us informem que, dins del projecte InMediació 2023, iniciem 14 passejades formatives especialitzades pel territori, és a dir, formació presencial a les seus Col·legials, que acabarà amb un webinar de final de campanya al desembre del 2023. Aquestes sessions formatives estan organitzades per aquest Consell de l’Advocacia Catalana, el Departament de Justícia de la Generalitat, en concret del Centre de Mediació de Catalunya i amb la col·laboració dels Col·legis d’Advocats/Advocacia de Catalunya.

· Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida.
Com afecta la introducció dels ADR a l’advocacia. 5 d’octubre, de 16 a 19 hores. Presencial a la seu de l’ICA Lleida (Pl. Sant Joan 6-8, 1a planta, Lleida).
INSCRIU-TE

Fira dels ADR 2023

21 de setembre de 2023

Data: 21 de setembre de 2023

Preu: Gratuït

Format:

  • Presencial a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. (Carrer Mallorca 283. Entrada pel Palauet Casades)

Horari: Sessions matí i tarda

Dirigit: Professionals de l’Advocacia

Aquesta Fira està homologada amb quatre hores i mitja de formació continuada en Mediació pel Centre de Mediació del Departament de Justícia, Drets i Memòria

La formació seria: 10-11.30; de 12.30h a 13h, de 13.30h a 14h, de 16 a 16.30h i de 17 a 18.30h

Invitació a participar en forma activa: Si ets professional de l’advocacia i de la mediació tens espai en l’Estand de les iniciatives privades en ADR. Abans del dia 8 de setembre ens has d’ enviar un mail a l’adreça formacio@cicac.cat en el que ens indiquis que vols exposar en l’estand, i abans del dia  15 de setembre contactarem amb tu per donar-te indicacions .

INSCRIU-TEPROGRAMA

IV Congrés de Mediació

14 de setembre de 2023

Data: 14 de setembre de 2023

Preu: Gratuït

Format:

  • Presencial a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa (Places limitades. S’assignaran per ordre d’inscripció)
  • Línia a través de la plataforma digital ZOOM

Horari: Sessions matí i tarda

Dirigit: Persones llicenciades en Dret i a tota l’Advocacia Catalana

Homologació: Aquest Congrés està homologat amb set hores i mitja de formació continuada en Mediació pel Centre de Mediació de Catalunya. El cost del certificat es de 20€

Taller 1: Dirigit a persones inscrites presencial i línia

Taller 2: Dirigit a persones inscrites presencial (aforament limitat)

inscriu-te presencialINSCRIU-TE EN LÍNIAPROGRAMA

Webinar inaugural del programa In-Mediació 2023: Analitzem el conflicte per a gestionar-lo millor

22 de juny

Un webinar sobre l’anàlisi i la gestió del conflicte ha servit avui per inaugurar el programa In-Mediació 2023 del Consell de l’Advocacia Catalana, que al llarg dels propers mesos desenvoluparà diverses activitats formatives per promoure la mediació en l’àmbit de l’advocacia.

Enguany el programa, que arriba a la seva quarta edició i compta amb la col·laboració del Departament de Justícia, Drets i Memòria, se centrarà en l’impacte que tindrà el futur Projecte de Llei de Mesures d’Eficiència Processal en els anomenats Mètodes Alternatius de Solució de Conflictes (MASC).

La resta d’activitats previstes en el programa In-Mediació 2023 són, entre d’altres, sessions formatives als 14 col·legis de l’advocacia catalana, la IV edició del Congrés de Mediació i ADR que es farà a Manresa el 14 de setembre, la Fira dels ADR a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona el dia 21 de setembre i el webinar de clausura, previst pel 14 de desembre. El webinar ha estat inaugurat per la presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, Encarna Orduna, i la directora general de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació del Departament de Justícia, Imma Barral, mentre que la clausura ha anat a càrrec de la presidenta de la comissió de Mediació i vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, Marta Martínez Gellida, del membre de la comissió de Mediació del Consell i president de la Comissió de Mediació de la Federació Europea de Col·legis d’Advocats d’Europa, Carles García Roqueta, i la directora del Centre de Mediació del Departament de Justícia, Drets i Memòria, Elisabeth Saltor.

Al llarg de la jornada també hi han intervingut l’advocat i mediador especialitzat en l’anàlisi del conflicte, Josep Redorta, l’advocada i mediadora Núria Cabanes, l’advocat expert en gestió de conflictes laborals i president d’honor de la Societat Catalana de Mediació en Salut, Francesc José M. Sánchez, la coordinadora del programa In-Mediació 2023, Anna Vall i la membre de la comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana, Maria José Jaime.

VEURE WEBINAR