Projecte 2024

Inspiration comes of working every day.

Aquest espai s’anirà ampliant i actualitzant a mesura que el projecte avanci.

Està destinat a reproduir els resultats i les dades que s’obtinguin dels treballs de camp, els diferents webinars i altres iniciatives que es puguin dur a terme.

Jornada Internacional sobre el Dret Col·laboratiu: Una nova perspectiva en l’aplicació del Dret. Inscripcions obertes

11 de juliol de 2024

El proper 11 de juliol de 2024 a partir de les 9 hores tindrà lloc presencialment a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona la Jornada Internacional sobre el Dret Col·laboratiu: Una nova perspectiva en l’aplicació del Dret.

Aquesta jornada gratuïta serà la segona de les activitats que s’emmarquen dins del Programa In-Mediació 2024, que com veureu és un Programa molt divers i professionalment enriquidor.

PROGRAMAINSCRIPCIONS

Webinar inaugural del programa IN-Mediació 2024

17 de juny de 2024

Aquest Webinar serà la primera de les activitats que s’emmarquen dins del Programa In-Mediació 2024, que com veureu és un Programa molt divers i professionalment enriquidor.
Aquest any el Programa estarà centrat en la formació i en el coneixement d’altres vies per l’abordatge consensual del conflicte i va adreçat a totes les persones dedicades a l’advocacia i a la mediació, tenint en compte, especialment, l’impacte que pot tenir l’esperada aprovació de la reforma processal i el requisit de procedibilitat respecte als Mètodes Adequats de Solució de Controvèrsies (MASC) que inclou el nou “Projecte de Llei Orgànica de Mesures d’Eficiència Processal del Servei Públic de Justícia i d’accions col·lectives per a la protecció i defensa dels drets i interessos dels consumidors i usuaris”.

PROGRAMAVEURE WEBINAR