Magistrada de l’Audiència Provincial de Barcelona (Secció 3) amb competències no exclusives en menors, vicepresidenta de la Junta de GEMME Espanya (Grup Europeu de Magistrats per la Mediació) i responsable del Programa pilot de derivació cap a la justícia restaurativa de delictes greus a l’Audiència Provincial de Barcelona.

Amb anterioritat va exercir durant disset anys com a fiscal adscrita a la Fiscalia Provincial de Barcelona dels quals cinc va exercir com a fiscal de menors. També va ser membre del Grup de Treball sobre l’Estatut de la Víctima (LO 4/2015) del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i de la Comissió d’Implementació de l’Estatut de la Víctima a l’Audiència Provincial de Barcelona.

Ha coordinat els cursos de formació en l’especialització d’advocats a la jurisdicció juvenil i en l’àmbit de la violència de gènere i violència domèstica des del Consell de l’Advocacia Catalana per als col·legis d’advocats de Catalunya. Ha participat en nombroses conferències sobre temes relacionats amb la violència de gènere i la violència domèstica i la jurisdicció de menors i justícia restaurativa.

Ha estat distingida amb la Medalla d’Honor de la Generalitat de Catalunya (2019) per serveis excepcionals a la justícia en reconeixement del treball dut a terme per introduir la mediació en l’àmbit penal com a recurs per establir una gestió pacífica i constructiva del conflicte, així com la Medalla al Mèrit Professional de l’Escola Espanyola de Mediació i la Resolució de Conflictes per la seva alta aportació a impulsar la cultura de la pau, el diàleg, la resolució de conflictes i la mediació (2020).