Joan Ramon Casals i Mata

Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i especialitzat en dret financer i tributari (postgrau). En l’àmbit privat, té experiència en el món financer; i en l’àmbit de la gestió pública, té una trajectòria especialment vinculada al món municipal, on ha pogut gestionar i conèixer de forma àmplia el seu funcionament.

Durant el període 2007-2013, va exercir els càrrecs següents a l’Ajuntament de Molins de Rei: primer tinent d’alcalde, president de l’Àrea de Serveis a les Persones, regidor de Cultura, regidor de Promoció Econòmica i Fira, regidor d’Ocupació. Durant el període 2013-2019, va ser alcalde i regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Molins de Rei, i també president del Consell d’Administració de l’empresa MolinsEnergia.

Així mateix, va ser diputat de l’XI legislatura al Parlament de Catalunya per Junts pel Sí; i en l’àmbit de la Generalitat de Catalunya, va exercir de director de l’Oficina del President de la Generalitat de Catalunya i de director General de Coordinació Interdepartamental de la Generalitat de Catalunya. Actualment és el director general de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.