Mònica Perna

Professora associada de Dret mercantil al Departament de Dret privat de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 2016. Llicenciada en Dret i màster en Dret Empresarial per U.A.B. Curs d’Especialització en Dret Privat Internacional a l’Acadèmia de l’Haia. Curs de Dret Internacional i Relacions Internacionals a la Universitat de Vitòria-Gasteiz. Postgrau Advocats Assessors d’Empreses al Col·legi d’Advocats de Sabadell. En la seva formació complementària va realitzar cursos sobre Estratègies d’Internacionalització de les PIMES, Bones Pràctiques en Cooperació Universitat / Empresa per al Desenvolupament, curs de noves estratègies en Cooperació i Desenvolupament a l’Escola de Cooperació Internacional al Desenvolupament “Raúl Prebisch” a Universitat Internacional Menéndez Pelayo, Curs Superior Especialistes en Comerç Exterior a la CECOT.

Actualment, coordina el mòdul de pràctiques professionals del màster en Dret Empresarial, docent de postgrau al màster en Dret dels Negocis i al màster en Gestió Aeronàutica, docent de Dret empresarial en diversos graus de la UAB. Combina la tasca de docència amb col·laboracions a l’àrea de negocis i inversions estrangeres, així com en protecció intel·lectual i industrial a diversos estudis jurídics a Bolívia.

Ha impartit docència en diferents institucions universitàries a Bolívia, docent convidat de l’Acadèmia Diplomàtica Plurinacional de Bolívia. A la seva experiència professional destaca va ser responsable de la Unitat de Técnica de Relacions Internacionals de la Vicepresidència de l’Estat bolivià. Va treballar com a responsable de cooperació universitària a l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional-AECID, va desenvolupar l’activitat professional al sector privat al departament d’exportació de l’empresa Extrona S.A.

Àrees d´especialització: Dret Empresarial. Comerç internacional i contractació mercantil. Promoció, implementació i protecció internacional de les inversions empresarials.

.