Inscripcions presencials

Inspiration comes of working every day.

Preus modalitat PRESENCIAL

 • Inscripció sense sopar del congrés:  75 €

 • Inscripció amb sopar del congrés: 110 €

En les inscripcions per assistir de forma presencial, NO és possible la devolució (ni parcial, ni total) de l’import de la inscripció 48 hores abans d’iniciar el congrés.

El període d’inscripció per als assistents presencials acaba el 22 de novembre de 2021, o bé quan s’exhaureixin les places segons aforament (aforament limitat).

Un cop heu enviat el formulari omplert, us confirmarem la vostra plaça i us enviarem les dades de pagament.

  Dades personals


  Dades professionals

  Enviament de certificat COVID-19

  Amb la finalitat de garantir les mesures de seguretat sanitàries, és imprescindible que els assistents acreditin el certificat COVID digital de la UE. Aquest certificat és una acreditació que avala l’estat de vacunació de la persona i informa sobre si ha estat diagnosticada de COVID-19 o si té una prova diagnòstica negativa recent.

  Si necessiteu més informació sobre el certificat COVID digital de la UE i com obtenir-lo, disposeu d’informació al Canal Salut de la Generalitat

  En cas que en el moment d’inscriure-us al Congrés, no adjunteu el certificat, l’organització us sol·licitarà que el mostreu en el moment de l’acreditació, abans d’accedir a l’interior del recinte.

  Si no disposeu del certificat COVID digital de la UE, haureu de mostrar el resultat negatiu d’una prova PCR efectuada dins les 72 hores prèvies a l’accés al recinte o el resultat negatiu d’un test d’antígens efectuat dins les 48 hores prèvies a l’accés al recinte.

  Al voltant del recinte on se celebra el Congrés, hi ha establiments farmacèutics on, en cas que no disposeu de cap document, podreu realitzar un test ràpid d’antígens de forma prèvia a l’accés al Congrés.

  En aquesta mateixa pàgina hi ha el botó “Els meus arxius", on podeu pujar el vostre certificat COVID digital UE.

  Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

  Moltes gràcies per la teva col·laboració